Blog

Ας δούμε πρώτα τι είναι η εταιρική ταυτότητα.

Περιλαμβάνει συνήθως το λογότυπο μιας επιχείρησης και την εφαρμογή του στις διάφορες διαφημιστικές εφαρμογές, όπως επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, έντυπο εταιρικής παρουσίασης, φάκελοι αλληλογραφίας κτλ. Επίσης μπορούμε να συμπεριλάβουμε πλέον την ιστοσελίδα της επιχείρησης καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερά τα χρώματα και τις γραμματοσειρές χωρίς αλλαγές στις εφαρμογές ώστε να διατηρήσετε την εταιρική σας ταυτότητα στην μνήμη του πελάτη.

Τι μας προσφέρει μια δυνατή εταιρική ταυτότητα. ?

  • 1. Αρχικά αναγνωρισιμότητα στο κοινό στο οποίο έχει σαν στόχο να απευθυνθεί. Πχ μια επαγγελματική κάρτα θα την κρατήσουμε στο πορτοφόλι μας για ένα-δύο-τρία χρόνια … κάθε φορά που θα ανοίγουμε το πορτοφόλι μας θα βλέπουμε το λογότυπο της επιχείρησης και υποσυνείδητα θα την αναζητήσουμε όταν χρειαστούμε τις υπηρεσίες της. Αν για κάποιο λόγο έχει αλλάξει εταιρική ταυτότητα … υπάρχει πιθανότητα να μην την βρούμε ή να μην καταλάβουμε ότι άλλαξε και να απευθυνθούμε αλλού.
  • 2. Δυνατή εταιρική ταυτότητα σημαίνει σοβαρή εταιρία. Δείχνει ότι κάποιος έχει ασχοληθεί να βγάλει τον επαγγελματισμό του προς τα έξω, οπότε θα είναι σοβαρός και στις συνεργασίες του. Αυτόματα περνάει στον πελάτη μια αίσθηση εμπιστοσύνης.
  • 3. Μια καλά δουλεμένη εταιρική ταυτότητα μπορεί να δείχνει την κουλτούρα & το ύφος της επιχείρησης. Να βγάλει δηλαδή προς τα έξω αυτό που εσείς θέλετε να είστε για το κοινό σας & να του δημιουργήσει συναισθήματα που εσείς θέλετε να νιώσει. πχ. η audi… βλέποντας την εταιρική της καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για μια εταιρία που κατασκευάζει ποιοτικά & ακριβά αυτοκίνητα.
  • Τελειώνοντας, εμείς στην Artious μπορούμε να σας κατευθύνουμε και να βρούμε αυτό που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση. Έπειτα να το αναπτύξουμε σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρειάζεστε, έντυπης & ψηφιακής μορφής. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε!

    Ο διαδικτυακός μας χώρος χρησιμοποιεί Cockies, σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων, για να κάνει την εμπειρία πλοήγησης σας καλύτερη. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε οποιαδήποτε στιγμή αν το επιθυμείτε.