Γραφιστικές υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε για εσάς

Η εταιρία Artious έχει αντικείμενο τον γραφιστικό σχεδιασμό, την έντυπη & διαδικτυακή διαφήμιση & την υλοποίηση ολοκληρωμένων προτάσεων εκτύπωσης. Η εμπειρία ετών, η συνέπεια και η φρεσκάδα των ιδεών μας, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Η ποιότητα στο αποτέλεσμα και η συνέπεια στην συνεργασία είναι πρωταρχικοί μας στόχοι.

Έμπειροι γραφίστες θα αναλάβουν να σχεδιάσουν τις μακέτες σας.

Μακέτες για την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, έντυπα, επιστολόχαρτο, φάκελο, αυτοκόλλητο κ.α.),για οποιαδήποτε διαφημιστική εφαρμογή (περιοδικό, κατάλογος, flyer, folder, συσκευασία, εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, επιγραφές κ.α.) καθώς και τον σχεδιασμό εφαρμογών για τα social media το Web ή το site, e-shop σας.

Στην συνέχεια … με την βοήθεια των προγραμματιστών μας

αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ή να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας κάνοντας την πλήρως λειτουργική με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις του διαδικτύου καθώς και αισθητικά άρτια.

Ολοκληρώνοντας …

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την υλοποίηση οποιασδήποτε εκτυπωτικής εργασίας, ψηφιακής & offset, σε υψηλών προδιαγραφών μηχανές με άριστη ποιότητα εκτύπωσης. Οποιαδήποτε εφαρμογή αποτυπώνεται με άριστη απόδοση στο χαρτί ή στο υλικό της επιλογής σας.

Εταιρική Ταυτότητα

Δείτε εδώ

Σχεδιασμός Εντύπου

Δείτε εδώ

Μεγάλες Διαστάσεις

Δείτε εδώ

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Δείτε εδώ

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δείτε εδώ

Web & Social Design

Δείτε εδώ

Εξαιρετικές Συνεργασίες

Στην Artious εκτός των άλλων σκοπός μας είναι να δημιουργούμε με τους πελάτες μας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η συνέπειά μας, οι προσιτές τιμές και η άριστη ποιότητα υπηρεσιών είναι το όπλο μας. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Landing

Μάθετε τα Νέα και τις Προσφορές μας

Εγγραφείτε στην σελίδα μας

Ο διαδικτυακός μας χώρος χρησιμοποιεί Cockies, σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων, για να κάνει την εμπειρία πλοήγησης σας καλύτερη. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε οποιαδήποτε στιγμή αν το επιθυμείτε.